De bochten aaneenrijgen, de Alpentoppen bedwingen, haarspeldbochten afronden, de Alpen met haar prachtige bergen lonken natuurlijk naar alle motorrijders

Motorrijders
CHALET VAN DIK HOUT is voor hen een perfecte uitvalsbasis. Motoren naast het huis op de eigen parkeerplaats, de meeste prachtige routes in de nabije omgeving, ’s avonds na het rijden met een lekker biertje op het balkon genieten van het prachtige uitzicht, wat wil je nog meer.

Als speciale aanbieding kunnen Nederlandse huurders kosteloos gebruik maken van onze motortrailer, waarmee 2 motoren ontspannen achter de auto naar het Zillertal vervoerd kunnen worden. De trailer kan op verzoek (bij beschikbaarheid) afgehaald worden in het Gooi. Inclusief bevestigingsmaterialen (spanbanden), reservewiel, kabelslot voor de motoren en disselslot.

Chalet VAN DIK HOUT ligt aan de route naar de Zillertaler Höhestraße, meteen al een hoogtepuntje qua mooie wegen. Daarnaast zijn er in het Zillertal tal van prachtige kortere routes en voor de echte kilometervreters zijn er door het gehele Alpengebied de meest fantastische routes en bestemmingen te vinden.

Zillertaler Höhenstraße
Vanaf het huis rij je zo omhoog, en helemaal door naar Ried im Zillertal, over de prachtige Zillertaler Höhenstraße (tolweg, € 4,- voor 2-wielers). Langs deze route vindt men tal van restaurants voor een verfrissend drankje of een regionale specialiteit.
Lengte ca. 55 km
Rijtijd: ca. 1 uur 30 Minuten
Route op Google Maps

Schlegeis Alpenstraße
Richting Mayrhofen, verder langs een prachtige kloof trail naar Ginzling en de tolweg (€ 6, – per motor) naar het stuwmeer Schlegeis. De Schlegeis Alpine Road begint bij ongeveer 1000 m boven de zeespiegel en eindigt bij 1800 meter. Gezellige herbergen en berghutten nodigen u uit om te ontspannen terwijl u geniet van de bergen. Tip: een vers gerookte forel in Helmut’s Fishing Lodge direct aan het reservoir.

Onderweg kan er een inspannende wandeling naar de Olperer Hut (1,5 tot 2 uur lopen) gemaakt worden, daar kan van het ongelooflijke panorama over de talloze drie-duizend-ers van de Zillertaler bergkam genoten worden, een aanrader!

Terug naar het huis biedt een uitstapje naar de Devil’s Bridge bij Finkenberg gemaakt worden. Samen met de hoge voetgangersbrug, is dit een indrukwekkende getuigenis Tiroolse houten architectuur .
Lengte: ca. 80 km
Rijtijd: ca. 1 uur 20 minuten
Route op Google Maps

Gerlospass – Pass Thurn – Kitzbühel – Reintalersee
Van Hippach via Zell am Ziller over de Gerlos Alpine Road (tolweg, dagpas voor motorfietsen: € 4, -) langs de watervallen van Krimml naar Mittersill (Tip: Hotel-Restaurant-brouwerij Bräurup) . Vanaf daar over de Thurn Pass naar Kitzbühel (een wandeling door het wereldberoemde skigebied is de moeite waard zelfs in de zomer). 

Over Reith bei Kitzbühel richting Ellmau en de Wilder Kaiser naar Wörgl. Via Breitenbach en Reintalersee (tip: omweg naar Berglsteiner meer, ongeveer 30 minuten lopen) door naar Kramsach, via Brixlegg en Strass im Zillertal terug naar Hippach.
Lengte: ca. 175 km
Rijtijd : ca. 3 uur 30 minuten
Route  Google Maps

Prachtig motorrijden
Routes downloaden via GPStracks.nl:

Klik op de volgende link om alvast 11 prachtige routes te downloaden, allemaal gemaakt vanaf de Schwendberg, dus opstappen en eindigen bij chalet VAN DIK HOUT! 

chalet van dik hout zillertal

Mooie routes

Chalet van Dik Hout motorrijden in Zillertal Oostenrijk

Genieten van het uizicht

Chalet van Dik Hout motorrijden in Zillertal Oostenrijk

Heerlijk motorrijden

Prijzen vanaf € 85,= per nacht
(min. 4 nachten)

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vraag of advies.
Gelijk reserveren mag natuurlijk ook!

© CHALET VAN DIK HOUT 2020

©2020 CHALET VAN DIK HOUT  -  Privacyverklaring  -  Disclaimer  - Algemene voorwaarden